Verkoop/Service

Verkoop

Indien u geinteresseerd bent in het kopen van een koperen kroonluchter dan kunt u direct met ons contact opnemen. Brink en van Keulen is een familiebedrijf, waar nog steeds traditionele en daardoor ook arbeidsintensieve productiemethoden worden gebruikt. Omdat elke klant zijn eigen eisen heeft en wij de mogelijkheid willen hebben om hier in de productie mee rekening te houden, hebben wij nauwelijks voorraad..

Kwaliteit

Bij Brink & van Keulen willen wij de beste kwaliteit kroonluchters maken die er zijn. Omdat wij geloven in ons product garanderen we u ook een lange levensduur. U bent natuurlijk zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van de kroonluchter en vallende kroonluchters worden niet heel erg oud, maar als u goed omgaat met onze kroonluchters dan gaan deze enkele eeuwen mee.

Afleveren

Wij doen ons best om u een goede service te geven. Omdat u de enige bent die kunt aangeven waar uw wensen liggen, krijgen we graag feedback van u. Standaard leveren wij onze kroonluchters bij u thuis af in een luxe verpakking.

Ophangen

Indien u wilt kunnen wij uw kroonluchter bij u komen ophangen. Omdat elke ruimte anders is en wij van tevoren niet kunnen inschatten hoeveel tijd wij hieraan kwijt zijn, rekenen we hiervoor een uurtarief. U kunt contact met ons opnemen voor een offerte.