Werken bij

Brink & van Keulen

Brink en van Keulen heeft tot doel om een winstgevende organisatie te zijn die het Nederlands cultureel erfgoed van Koperen Kroonluchters gieten beschermd. Het is dus belangrijk dat we geld verdienen om de organisatie draaiende te houden, echter er speelt ook een hoop idealisme mee. Wil je samenwerken in een klein bedrijf waar 17e eeuwse ambachtelijke technieken worden gebruikt om dit doel te verwezenlijken dan horen we graag van je.

Cultuur

Behalve dat we het Nederlands Cultureel erfgoed willen behouden vinden we ook de cultuur van het bedrijf belangrijk. We vinden het belangrijk dat de werknemers het bij Brink & van Keulen naar hun zin hebben omdat we geloven dat we enkel dan de beste service en producten kunnen leveren.

De verantwoordelijkheid daarvan ligt in eerste instantie bij jouw zelf vinden wij.We verwachten dus dat jij assertief zult zijn en dat wij vervolgens goed luisteren naar de voorstellen en wensen die op tafel komen, om ervoor te zorgen dat iedereen binnen het bedrijf het fijn vind om hier te werken.

Solliciteren

Als je bij Brink & van Keulen wilt solliciteren ontvangen we graag eerst je CV en korte motivatiebrief. Mail deze naar info@brinkenvankeulen,.nl

Vervolgens zullen we je uitnodigen voor een kop koffie om kennis te maken en te kijken of er een klik is. Dit is namelijk een klein bedrijf waardoor het belangrijk is dat er een goed gevoel is bij elkaar.

Als zowel jij als wij een goed gevoel er bij hebben zullen we nog een gesprek houden om een aantal praktische zaken door te nemen. Daarna hopen we je te verwelkomen binnen het bedrijf.

Vacatures

De volgende vacatures staan nu open:

  • Verkoper part-time
  • Metaalbewerker
  • Stageplaats