Brink en van Keulen present op Kerkenbeurs 17 & 18 mei te Houten

Brink En Van Keulen Kroonluchters Martinikerk Groningen K2 4960 1 1200x800

Na een hiatus van twee jaar, vindt dit jaar eindelijk de Kerkenbeurs weer plaats op 17 & 18 mei te Houten. Wij zijn ontzettend blij dat wij weer aanwezig kunnen zijn. Wij hopen ook u te treffen en al uw vragen omtrent uw koperen kroonluchters en kerkverlichting te kunnen beantwoorden. U kunt ons vinden bij stand H46.

De normale entreeprijs voor Kerkenbeurs Nederland 2022 is € 15,00 per persoon. Met deze kortingscode is de entree gratis.

De kortingscode is: KB2022BVK

Ticketwebsite: https://tickets.kerkenbeurs.nl/

Over Brink en van Keulen
Brink & van Keulen houdt het 17e-eeuwse gieterij ambacht in stand door het produceren en restaureren van de hoogste kwaliteit koperen kroonluchters. Door eeuwenoude kennisoverdracht heeft Brink & van Keulen een essentiële rol op zich genomen in de instandhouding van het gieterij ambacht. Brink & van Keulen is gespecialiseerd in productie, restauratie, taxatie en bemiddeling van oud Hollandse koperen kroonluchters.

Brink & van Keulen 1646 B.V. heeft generaties lang duizenden koperen kroonluchters geleverd aan historische kerken, gebouwen, koninklijke paleizen en prachtige monumentale huizen. Voor de vervaardiging van de kroonluchters worden vandaag de dag nog steeds originele mallen uit die tijd gebruikt.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
nl_NLDutch