Restauratie

Koperen kroonluchters zijn onderhevig aan de elementen van de omgeving. Brink en van Keulen is in staat om koperen kroonluchters in een slechte staat volledig nieuw te laten lijken.

De glimmende gele kleur zal voor veel meer lichtopbrengst zorgen. Door de mogelijkheden met LED verlichting en een beschermlaag kan een kroonluchter 15 tot 20 jaar onderhoudsvrij gemaakt worden.

Als uw kroonluchter zijn fraaie glans is verloren, is het tijd voor een grondige reinigingsbeurt en restauratie.

Laat uw kroonluchter:

  • Ophalen en demonteren
  • Polijsten voor herstel van de oorspronkelijke glans
  • Van een nieuwe vernislaag voorzien
  • Voorzien van nieuwe bedrading, fittingen en kaarshulzen
  • Terugbrengen op uw locatie

Taxatie

Uw kroonluchter is voor u tenslotte van grote, emotionele waarde. Mocht u nieuwsgierig zijn naar de economische waarde ervan, dan kan Brink & van Keulen u van dienst zijn. Lees meer

Kroonluchters voorzien van LED-kaarslampen

U kunt uw kroonluchter voorzien van elektrische LED-kaarslampen. U bespaart daar niet alleen tot 70% stroom mee, het is ook lekker gemakkelijk. U hoeft de kaarsen niet meer één voor één aan te steken maar u gebruikt een lichtschakelaar.

Aanbevolen door de Inspectie Cultuurbezit

De kroonluchters zijn na restauratie niet meer van nieuw te onderscheiden. De Inspectie Cultuurbezit schat het vakwerk van Brink & van Keulen zo hoog in dat zij voor monumentale kronen in plaats van regelmatig poetsen hun behandeling adviseren!